Campania „Every Can Counts”- parteneriat între Asociația Nonprofit Alucro și SC Comprest SA

Perioada de desfășurare: 08 mai 2012 - 15 martie 2013, 05 decembrie 2013 -15 aprilie 2014.
Locul de desfășurare: școlile generale din municipiul Brașov.
Obiectivele campaniei:
  • conștientizarea importanței reciclării dozelor de aluminiu;
  • însușirea unor depinderi în spirit ecologic în rândul elevilor;
  • implementarea și dezvoltarea unui program activ de comunicare și desfășurare de campanii în școli, focusat pe reciclarea dozelor de aluminiu.

Proiect UNICEF România, Tin Factory și SC Comprest SA


Obiectivul: susținerea proiectelor UNICEF România prin donarea sumelor aferente valorificării cartușelor/ tonnerelor generate de SC Comprest SA.
El de adresează tuturor agenților economici și instituțiilor publice, având scopul de a transforma un deșeu fără valoare (chiar generator de costuri) într-un ajutor mic, dar prețios, pentru proiectele UNICEF în domeniul educației, sănătății și al protecției copilului.

Proiect „1 Iunie-Ziua Copilului” si „Saptamana gradinita altfel”


Obiectivul acestor proiecte a fost conștientizarea elevilor/copiilor în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile, respectiv importanța reciclării și modul corect de separare a deșeurilor.

Proiect “Zilele cartierului Avantgarden Brasov”


In cadrul evenimentului organizat de catre reprezentantii cartierului Avantgarden Brasov, societatea noastra a sustinut activitatea de constientizare a populatiei privind colectarea selectiva, prezentand cu aceasta ocazie si dotarea pe care o detine (recipiente, vehicule, utilaje, etc.).

Campania „Let’s Do It, România!”


Proiectul și-a propus responsabilizarea cetățenilor față de mediul înconjurător.
SC Comprest SA a participat la toate campaniile Let’s Do It, Romania! organizate, contribuind la salubrizarea zonelor din împrejurimile Brașovului, respectiv Predeal, Fundata, Vulcan, Ghimbav, Brașov. Au fost distribuite materiale (saci, mănuși) necesare colectării deșeurilor care au fost colectate și transportate la depozitul ecologic zonal Brașov.