COLECTAREA DESEURILOR REZIDUALE

Efectuăm servicii de colectare pentru deşeuri pentru persoane fizice şi agenţi economici. Deseurile menajere reziduale sunt eliminate prin depozitare la Depozitul Ecologic Zonal FIN-ECO.

COLECTAREA DESEURILOR RECICLABILE

Menținem o preocupare constantă în vederea recuperării unui volum cât mai ridicat de materiale reciclabile. Fracția colectată este supusă unui proces de sortare, ceea ce crește șansa de valorificare și recuperare a fracției reciclabile.

COLECTAREA ALTOR TIPURI DE DEȘEURI

Prestăm servicii de colectare pentru alte tipuri de deşeuri pentru persoane fizice şi agenţi economici, ce urmeaza a fi eliminate prin depozitare la Depozitul Ecologic Zonal FIN-ECO.

SALUBRIZARE STRADALA

Oferim beneficiarilor noştri servicii complete de salubrizare stradală și piețe agroalimentare.

SEMNALIZARE RUTIERA

Asigurăm montarea şi întreţinerea tuturor tipurilor de indicatoare rutiere și marcaje.

VIDANJARE

Oferim servicii de vidanjare, desfundare şi transport în deplină siguranţă în conformitate cu normele şi prevederile legale în vigoare.

DESZAPEZIRE

Pe timpul iernii, punem la dispoziţie profesionalismul nostru şi utilajele moderne pentru a acoperi întreaga gamă de servicii specifice sezonului rece.

INTRETINERE PARTII

Executam diverse tipuri de lucrari pentru intretinerea partiilor din Poiana Brasov.

IGIENIZARE PLATFORME

Oferim clienților privați servicii de spalare și igienizare a platformelor amenajate de colecate a deșeurilor, pe raza municipiului Brașov.