Informatii generale

COMPREST S.A. este o societate comerciala formata in 1994 prin reorganizarea Regiei Autonome COMPREST (care activa sub tutela Consiliului Local Braşov), devenind societate pe actiuni in urma procesului de privatizare din 1998. COMPREST S.A. presteaza servicii de salubrizare de peste 30 de ani, fiind unul dintre promotorii tehnologiilor inovatoare in managementul deseurilor.

Societatea COMPREST S.A., cu sediul administrativ in Brasov, Str. Vlad Tepes, Nr. 13, efectueaza serviciul de colectare si salubrizare in orasul Brasov si in localitatile limitrofe pentru aproximativ 160.000 locuitori, societati economice si institutii publice din zona respectiva. Pe langa municipiul Brasov, serviciul de colectare a deseurilor este prestat si in: Busteni, Azuga, Sinaia, Ghimbav, Bod, Comana, Mandra, Sinca Veche, Sinca, Vulcan, Zarnesti. Societatea are deschise puncte de lucru in Brasov pe Str. Mică nr. 21 (unde se afla flota/parcul auto, utilajele si dispeceratul) si in Busteni pe B-dul. Libertatii nr. 148.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei este asigurarea unui mediu protejat si echilibrat ecologic. Ne dorim atingerea unui nivel ideal de colectare selectiva, directie ce coincide cu prevederile legale in vigoare. Consideram ca protectia mediului este una din problemele contemporane urgente, pentru solutionarea careia putem sa contribuim fiecare dintre noi, fiind responsabili la modul colectare a deseurilor, dar si atenți la identificarea deseurilor ce pot fi reciclate.