Categorii
Activitatea companiei

GRAFIC DE COLECTARE DEȘEURI RECICLABILE

În cursul săptămânii 19-25.02.2024, se vor ridica fracții reciclabile după cum urmează:

 • luni: BOD – reciclabil |  ZĂRNEȘTI, zona 1 – fracția de hârtie și plastic | BRAȘOV Stupini – fracția de sticlă și plastic | ȘINCA – reciclabil
 • marți: BRAȘOV Tractorul / Bartolomeu – fracția de sticlă și plastoc | BUȘTENI, zona 2, SINAIA zona 2 – fracția de hârtie
 • miercuri: GHIMBAV – fracția de plastic | ZĂRNEȘTI, zona 2 – fracția de hârtie și plastic | BUȘTENI, zona 2, SINAIA zona 2 – fracția de sticlă
 • joi: ZĂRNEȘTI, zona 3 – fracția de sticlă | BRAȘOV Codrii Cosminului/ Timis-Triaj / Craiter / Florilor / Gării / Griviței – fracția de sticlă și plastic | BUȘTENI, zona 2, SINAIA zona 2 – fracția de plastic
 • vineri: ZĂRNEȘTI, zona 4 – fracția de sticlă | BRAȘOV Brașovul Vechi – fracția de sticlă și plastic
Categorii
Activitatea companiei

GRAFIC DE COLECTARE DEȘEURI RECICLABILE

În cursul săptămânii 12-18.02.2024, se vor ridica fracții reciclabile după cum urmează:

 • luni: BOD – reciclabil |  Zărnești, zona 1 – fracția de sticlă | Brașov Stupini – fracția de hârtie
 • marți: Brașov Tractorul / Bartolomeu – fracția de hârtie | Azuga, Bușteni, zona 1, Sinaia zona 1 – fracția de hârtie
 • miercuri: Ghimbav – fracția de hârtie | Zărnești, zona 2 – fracția de sticlă
 • joi: Vulcan – reciclabil | Zărnești, zona 3 – fracția de hârtie/plastic | Brașov Codrii Cosminului/ Timis-Triaj / Craiter / Florilor / Gării / Griviței – fracția de hârtie | Azuga , Bușteni zona 1, Sinaia zona 1 – fracția de plastic
 • vineri: Zărnești, zona 4 – fracția de hârtie/plastic | Brașov – Brașovul Vechi – fracția de hârtie
Categorii
Activitatea companiei

PROGRAM – 24.01.2024

Mâine, 24 ianuarie, birourile de contracte, relații cu clienții și casieriile societății de pe întreaga arie de delegare vor fi închise. Programul normal va fi reluat în data de 25.01.2024.
Activitatea de colectare în această zi se va desfășura în condiții normale, după graficul stabilit pentru zilele de miercuri.

Revenim cu forțe proaspete în data de 25.01.2024.

Categorii
Deszăpezire

DESZĂPEZIRE

Încă de la primele ore ale dimineții se acționează pe arterele principale, acordându-se prioritate zonelor intens circulate pentru a asigura bunul mers al mijloacelor de transport în comun.

În același timp sunt deszăpezite stațiile RAT și trecerile de pietoni de către echipajele operatorului.

Vă rugăm să vă asigurați ca autoturismele sunt echipate corespunzator de iarnă, evitând deplasările care nu sunt necesare.

Categorii
Activitatea companiei Interventii

CAMPANIE DE COLECTARE BRAZI în municipiul Brașov

În 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟎𝟖-𝟏𝟒.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒 se va desfășura o campanie de colectare a brazilor din 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃, ridicarea urmând să aibă loc după următorul program:
– utilizatorii arondați la platforme (zona de blocuri)- colectare cu frecvență zilnică de la platforme. În vederea păstrării unui aspect corespunzător al spațiilor publice, fără a împiedica circulația pietonilor sau a autovehiculelor, vă rugăm să vă asigurați că poziționați brazii cât mai aproape de platformă, ordonat.
– utilizatorii din zona de colectare din poartă în poartă (zona de case) – colectarea în ziua în care este programată și colectarea deșeurilor reciclabile, astfel:
1. LUNI,08.01.2024 – zona Stupini
2. MARȚI,09.01.2024 – zona Bartolomeu / Tractorul
3. JOI,11.01.2024 – Codrii Cosminului/ Gării/ Timiș-Triaj/ Florilor/ Craiter/ Griviței
4. VINERI, 12.01.2024 – Brașovul Vechi

Categorii
Modificare tarife

MODIFICARE TARIFE – Mun. BRAȘOV

Vă aducem la cunoștință faptul că, prin HCL 970/29.12.2023, tarifele de operare a serviciului public de salubrizare din Municipiul Brasov s-au modificat începând cu data de 01.01.2024, notificare ce se va regăsi și pe factura corespunzătoare lunii ianuarie 2024.

Categorii
Activitatea companiei

MODIFICĂRI PRIVIND COLECTAREA ÎN ZILELE DE 25.12.2023, RESPECTIV 01.01.2024 ÎN ZĂRNEȘTI

Vor fi câteva modificări privind colectarea deșeurilor în Zărnești în zilele de 25.12.2023, respectiv 01.01.2024, astfel:

•⁠ ⁠deșeurile menajere programate pentru data de 25.12.2023 vor fi colectate în data de 24.12.2023, iar cele din data de 01.01.2024 în data de 31.12.2023.

•⁠ ⁠deșeurile de sticlă din zona 1 ZĂRNEȘTI vor fi ridicate în data de 24.12.2023

•⁠ ⁠deșeurile de hârtie și plastic din zona 1 ZĂRNEȘTI se vor colecta în data de 31.12.2023.

Începând cu data de 03.01.2024, colectarea va reveni la graficul normal.

Vă mulțumim tuturor pentru colaborare!

Categorii
Activitatea companiei

Chestionar de satisfacție al clienților COMPREST

Începând de astăzi, 07.12 până la data de 22.22.2023, este disponibil un chestionar de satisfacție al clienților, ce poate fi accesat în casieriile societății sau folosind link-ul: https://forms.gle/ghYJ6uaK7yLi2e3A8. Vă rugăm să alocați 2-3 minute pentru a completa acest chestionar, informațiile colectate fiind integral confidențiale, respectând prevederile legale privind protecția datelor și vor fi folosite de operator exclusiv în scopul îmbunătățirii calității serviciilor.

Categorii
Amenajare pârtii

DESCHIDEREA SEZONULUI DE SKI

În data de 30 noiembrie 2023, se va deschide sezonul de ski în Poiana Brașov. Datorită temperaturilor scăzute și precipitațiilor sub formă de ninsoare, dar și muncii neîntrerupte a echipei din Poiana Brașov, toate pârtiile sunt amenajate, stratul de zăpadă ajungând până la aproximativ 30 cm, condițiile de desfășurare a sporturilor de iarnă fiind excelente.

Categorii
Activitatea companiei

PROGRAMUL OPERATORULUI ÎN PERIOADA 30.11-03.12.2023

Echipa de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile va fi pe teren, conform graficului, pe întreaga arie de delegare a operatorului, fără modificări în perioada indicată.

Casieriile societății vor fi închise în perioada 30.11 – 03.12.2023.

Biroul contracte și relații cu clienții nu va avea activitate în perioada 30.11 – 03.12.2023.

Colectarea altor tipuri de deșeuri se va desfășura în data de 30.11.2023, iar apoi, din data de 04.12.2023 se va reveni pentru onorarea comenzilor înregistrate.

Pentru solicitări urgente pentru perioada indicată, rămânem la dispoziție la numărul de telefon al dispeceratului Comprest 0268 516 871.

Categorii
Deszăpezire

COD GALBEN DE PRECIPITAȚII SUB FORMĂ DE NINSOARE

De la debutul precipitațiilor sub formă de ninsoare, echipajele de deszăpezire acționează pe toate arterele principale ale orașului. În acest moment toate drumurile sunt practicabile în condiții de iarnă. Vă reamintim să nu porniți la drum în perioada codului galben, decât pentru situații urgente și numai în condițiile în care autovehiculul este echipat corespunzător.

Menționăm că avertizarea cu cod galben de precipitații este valabilă pana mâine la ora 16.

Categorii
Deszăpezire

Debutul sezonului de deszăpezire

Astăzi este prima zi cu precipitații sub formă de ninsoare, echipajele operatorului intervin de la debutul fenomenelor meteo pentru asigurarea viabilității drumurilor din Brașov.
Mulțumim tuturor participanților la trafic care au trecut deja la echiparea autoturismelor cu cauciucuri de iarnă.
Patrulând prin oraș, observăm că numeroase autovehicule rulează cu cauciucurile de vară.

În acest caz vă recomandăm să evitați deplasările care nu sunt absolut necesare pentru a nu împiedica acționarea echipajelor de deszăpezire.

Categorii
LOCURI DE MUNCĂ

ANGAJĂM

Suntem în căutare de coleg pentru postul de funcționar economic.

Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva ce se potrivește acestui post, poți găsi mai multe informații pe site-ul https://comprest.ro/cariere.

CV-ul poate fi transmis:

 • online, pe site-ul www.comprest.ro/cariere
 • online, folosind adresa de e-mail comprest@comprest.ro
 • fizic, la sediul companiei din Brașov, str Vlad Tepes nr 13
Categorii
Evenimente

DELEGAȚIE LA FABRICA DE PRODUCȚIE AL BUCHER MUNICIPAL

În perioada 26-28 septembrie 2023, directorul general al companiei, Alexandru Tănase, a participat la o vizită organizată la fabrica de producție din Letonia al Bucher Municipal, unde au fost prezentate soluții de ultimă generație pentru desfășurarea activitățiii de salubrizare urbană și managementul resurselor alternative. Reprezentanții participanți în această delegație au vizualizat producția și testarea modelelor de măturătoare mecanizate și multifunctionale ( măturători și utilaje de deszapezire ) de mici și mari dimensiuni atat pe combustie clasică, dar și noile generatii de utilaje electrice.
Bucher Municipal este unul dintre furnizorii de top de echipamente destinate salubrizării, definite prin eficiență, durabilitate și inovație, aplicând cele mai noi tehnologii pentru a contribui la un mediu echilibrat ecologic. 
Apreciem oportunitatea de a fi prezenți în cadrul acestei expuneri a noutăților ce susțin viziunea și misiunea companiei COMPREST.

Categorii
Activitatea de salubrizare Curatenia de toamna

CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE TOAMNĂ 2023

Începând cu data de 25.09.2023, operatorul de salubrizare COMPREST SA derulează campania de curățenie de toamnă etapizat în toate cartierele, intervenind cu activități specifice de salubrizare, după următorul grafic.

Va reamintim că în cadrul campaniei de curățenie de toamnă, pe domeniul public sunt amplasate recipiente de mari dimensiuni, destinate depozitării deșeurilor voluminoase din gospodării, precum mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice, care sunt preluate pe fluxuri separate de către operatorul autorizat pentru colectarea acestora.

Categorii
Campanii de informare

CAMPANIE DE INFORMARE și EVALUARE A DEȘEURILOR RECICLABILE – BOD

În perioada 28.08-11.09.2023 a avut loc în localitatea Bod o campanie de informare și evaluare a deșeurilor reciclabile precolectate de utilizatori pe fracții.

Această campanie a cuprins 3 etape:

 • readucerea în atenția utilizatorilor câteva informații scurte despre colectarea corectă a deșeurilor prin pliante informative
 • evaluarea deșeurilor reciclabile precolectate de utilizatori
 • verificarea comportamentului utilizatorilot care în etapa 2 nu au precolectat deșeurile corect.

Campania s-a desfășurat pe 3 străzi din localitate și a adus îmbunătățiri în obiceiurile de colectare ale utilizatorilor chiar și de la o etapă la alta.

Felicitări tuturor membrilor comunității bodene ce depun eforturi pentru colectarea corectă a deșeurilor reciclabile. Implicarea fiecăruia din noi este importantă.

Categorii
Curatenia de toamna

CAMPANIE DE CURĂȚENIE DE TOAMNĂ – COMĂNA

În perioada 11-15.09.2023, în comuna Comăna va avea loc campania de curățenie de toamnă. În cadrul acestei campanii, în 4 puncte din comună vor fi amplasate recipiente de mari dimensiuni, destinate colectării deșeurilor voluminoase: mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeuri electrice și electronice. Acestea pot fi utilizate de către comunitatea locală cu titlu gratuit.

Categorii
Activitatea companiei Activitatea de salubrizare

MĂTURĂTOARE ELECTRICE DESTINATE SALUBRIZĂRII PIEȚELOR AGROALIMENTARE DIN MUNICIPIUL BRAȘOV

În dotarea COMPREST s-au adăugat începând de astăzi 3 măturătoare electrice, independente și 100% nepoluante destinate activității de salubrizare a piețelor agroalimentare din Municipiul Brașov. Acestea asigură acționarea într-o zonă de 6500 m2 într-o singură oră.

Investiția a avut în vedere dorința operatorului de a îmbunătăți rezultatele companiei, dar și de a veni în întâmpinarea provocărilor din activitatea colegilor noștri, ce ating standarde ridicate de curățenie în aria piețelor agroalimentare. De asemenea, impactul nefavorabil asupra mediului este diminuat considerabil prin limitarea degajării de poluatori (praf/noxe ș.a.m.d).

Categorii
Activitatea companiei

DETALIERE FACTURĂ – ce înseamnă elementele de pe factura COMRPEST?

Factura de salubrizare emisă de operatorul COMPREST pentru serviciile de colectare a deșeurilor a căpătat un alt format începând cu data de 01.01.2023. Dacă înainte era menționat pe factură doar 1 element – tariful de colectare, începând cu luna ianuarie tariful a fost detaliat, conținând 3 elemente:

 • Tarif colectare separată și transport separat deșeuri menajere 
 • Cheltuieli contribuție economie circulară 
 • Tarif depozitare deșeuri menajere 

Ce reprezintă fiecare dintre aceste elemente?

 1. Tarif colectare separată și transport separat deșeuri menajere = tariful perceput pentru colectarea fracției de deșeu menajer (rezidual sau nereciclabil), tarif ce acoperă cheltuielile operatorului pentru prestarea acestui serviciu. Fracția reciclabilă se colectează cu titlu gratuit în întreaga arie în care operatorul este delegat. 
 2. Cheltuieli contribuție economie circulară, respectiv cheltuielile de mediu (Taxa de mediu), ce devin venit al Administrației Fondului pentru Mediu
 3. Tariful de depozitare deșeuri menajere = sumă pe care firma de salubrizare o achită pentru depozitarea deșeurilor spre operatorul ce adminsitrează rampa ecologică. 

Toate cheltuielile mai sus menționate erau achitate de toți utilizatorii și pânâ în prezent, însă, începând cu luna ianuarie, ele au fost prezentate detaliat pe factură, în scopul unei mai bune informări a cetățenilor cu privire la destinația costurilor efective pentru colectare, astfel cum este prevăzut și în legislația în vigoare, respectiv OUG 133/2022, art V, alin (1).

Categorii
LOCURI DE MUNCĂ

ANGAJĂM

Suntem în căutare de colegi pentru activitatea de Semnalizare Rutieră, după cum urmează:

 • Operator deservent mașină de marcaj rutier;
 • Lăcătuș mecanic;
 • Muncitori pentru activitatea de marcaje rutiere (vopsitor industrial, muncitori necalificați)

Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva ce se potrivește acestui post, poți găsi mai multe informații pe site-ul https://comprest.ro/cariere.

CV-ul poate fi transmis:

 • online, pe site-ul www.comprest.ro/cariere
 • online, folosind adresa de e-mail comprest@comprest.ro
 • fizic, la sediile companiei din Brașov, str Vlad Tepes nr 13 sau str Mica nr 21.