Colectarea deșeurilor reciclabile

Unul dintre obiectivele principale ale companiei este asigurarea unui mediu curat, sănătos și protejat. Ne dorim atingerea unui nivel ideal de colectare selectivă, direcție ce coincide cu prevederile legale în vigoare. Considerăm că protecția mediului este una din problemele contemporane urgente, la soluționarea căreia putem contribui fiecare dintre noi, fiind responsabili privind modul de depozitare a deseurilor, dar și atenti la evaluarea deșeurilor ce pot fi reciclate. În acest sens, compania noastră a dispus implementarea și respectarea unui grafic bine stabilit pentru desfășurarea în condiții optime a activității de colectare selectivă din aria de delegare a societății. Acesta a fost transmis public, astfel încât toți utilizatorii serviciilor prestate de noi sa aiba acces la informatii actualizate despre calendarul de colectare și să poată contribui la acest proces. S-a organizat preluarea deșeurilor în zile diferite, ceea ce contribuie la eficientizarea activității de la stația de sortare în vederea valorificării deșeurilor.

Pe lângă informațiile ce au legătură cu programul de colectare a deșeurilor reciclabile, ne asigurăm de organizarea și desfășurarea diferitelor proiecte pentru conștientizarea populației de importanța colectării separate a deșeurilor și de aportul pe care fiecare utilizator îl poate avea la un mediu curat, sănătos și protejat.

Desfașurăm și diferite proiecte din dorința de a conștientiza generația tânără că problemele de mediu generate de activitățile cotidiene sau de neglijența unor persoane pot fi preîntâmpinate de spiritul civic a fiecăruia dintre noi.

Ne bucurăm că, pe lângă eforturile intense pe care compania noastră le depune în vederea unui mediu protejat ecologic, avem și sprijinul unor comunități din ce în ce mai mari, dornice să contribuie la un astfel de mediu. Considerăm că îmbunătățirile vin în măsura în care contribuie fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, mesajul pe care dorim sa il transmitem prin programul de colectare selectivă a deșeurilor este: „Fii schimbarea! Fă diferenta! Colectăm separat, reciclăm împreună!”

Punem la dispoziția clienților noștri diverse tipuri de recipiente destinate colectării deșeurilor reciclabile, în funcție de sistemul stabilit de autoritatea contractantă și de tipul de utilizator, astfel:

Locatiile punctelor de colectare separata a deseurilor in zonele de blocuri BRASOV
Zonele de colectare separata a deseurilor pentru utilizatorii din zonele de case BRASOV