Colectarea deseurilor reciclabile

Unul dintre obiectivele principale ale companiei este asigurarea unui mediu curat, sanatos si protejat. Ne dorim atingerea unui nivel ideal de colectare selectiva, directie ce coincide cu prevederile legale in vigoare. Consideram ca protectia mediului este una din problemele urgente contemporane, pentru soluționarea careia putem sa contribuim fiecare dintre noi, fiind responsabili privind modul de depozitare a deseurilor, dar si atenti la evaluarea deseurilor ce pot fi reciclate. In acest sens, compania noastra a dispus implementarea si respectarea unui grafic bine stabilit pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii de colectare selectiva din aria de delegare a societatii. Acesta a fost transmis public, astfel incat toti utilizatorii serviciilor prestate de noi sa aiba acces la informatii actualizate despre calendarul de colectare si sa poata contribui la acest proces. S-a organizat preluarea deseurilor in zile diferite, ceea ce contribuie la o eficientizare a activitatii de la statia de sortare in vederea valorificarii deseurilor.

Pe langa informatiile ce au legatura cu programul de colectare a deseurilor reciclabile, ne asiguram de organizarea si desfasurarea diferitelor proiecte pentru constientizarea populatiei de importanta colectarii separate a deseurilor si de aportul pe care fiecare utilizator il poate avea la un mediu curat, sanatos si protejat.

Desfasuram aceste proiecte din dorinta de a-i constientiza pe tineri si pe copii ca problemele de mediu generate de activitățile cotidiene sau de neglijenta unor persoane pot fi preintampinate de spiritul civic a fiecaruia dintre noi.

Ne bucurăm ca, pe langa eforturile intense pe care compania noastra le depune in vederea unui mediu protejat ecologic, avem si sprijinul unor comunitati din ce in ce mai mari, dornice sa contribuie la un astfel de mediu. Consideram ca imbunatatirile vin in masura in care contribuie fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, mesajul pe care dorim sa il transmitem prin programul de colectare selectiva a deseurilor este: „Fii un exemplu! Fa diferenta! Colecteaza separat!”

Punem la dispozitia clientilor nostri diverse tipuri de recipiente destinate colectarii deseurilor reciclabile, in functie de sistemul stabilit de autoritatea contractanta si de tipul de utilizator, astfel:

Locatiile punctelor de colectare separata a deseurilor in zonele de blocuri BRASOV
Zonele de colectare separata a deseurilor pentru utilizatorii din zonele de case BRASOV