ECOINSULE

In aria de delegare a operatorului de salubrizare Comprest a fost adoptat un sistem inovativ de colectare separata a deseurilor municipale cu ajutorul ecoinsulelor informatizate si automatizate, cu obiectivul simplificarii modului de gestionare a acestora, dar si pentru a lasa libertatea utilizatorului sa colecteze in zilele si la orele la care acesta doreste. Ecoinsulele amplasate functioneaza pe baza unui card de acces, ce a fost distribuit utilizatorilor prin grija operatorului de salubrizare in colaborare cu asociatiile de proprietari.

In continuare va oferim cateva informatii utile, in cazul in care, pentru zona dumneavoastra, autoritatea contractanta a ales aceste insule ecologice pentru colectarea deseurilor:

 • Pentru transmiterea si solicitarea oricaror informatii privind utilizarea ecoinsulelor, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0790891241 si la adresa de email: ecoinsulebv@comprest.ro pentru utilizatorii din zona Brasov sau ecoinsulegh@comprest.ro, pentru utilizatorii din zona Ghimbav.
 • In cazul in care este pierdut cardul de acces la aceste ecoinsule, este necesara completarea cererii de mai jos, care va fi transmisa pe email la adresa de email: ecoinsulebv@comprest.ro pentru utilizatorii din zona Brasov sau ecoinsulegh@comprest.ro, pentru utilizatorii din zona Ghimbav. De asemenea, este necesara achitarea unei taxe de 10 lei, ce poate fi achitata online, prin transfer bancar in unul din conturile:
  Cont Banca Transilvania: RO23 BTRL RONCRT 0295103701
  Cont B.C.R. Brașov: RO27 RNCB 0053 0098 0520 0001
  Cont B.R.D. Brașov: RO89 BRDE 080SV 0566 0040800
  Cont Trezoreria Brașov: RO59 TREZ 1315 069XXX000625.
  In detalii privind plata, se va mentiona: „TAXA INLOCUIRE CARD ECOINSULA”. Dovada platii se va transmite pe una din adresele de email sus-mentionate impreuna cu cererea. Ulterior acestui pas, cardul de acces va fi ridicat de catre utilizator de pe strada Vlad Tepes nr 13, Brasov. Intregul proces se poate desfasura si la sediu, cu solicitare prealabila la numarul de telefon 0790891241.

Pentru utilizarea corecta a ecoinsulelor, va rugam sa tineti cont de informatiile cuprinse in materialele de mai jos:

LIMBA ROMANA
LIMBAJUL SEMNELOR ROMANESC