Colectare si transport deseuri menajere

Efectuam servicii de colectare a deseurilor atat pentru persoane fizice, cat si pentru agenti economici. Deseurile menajere reziduale colectate sunt eliminate prin depozitare la Depozitul Ecologic Zonal FIN-ECO.

COMPREST S.A. transporta deseuri municipale in conditii de protectie a mediului si sanatatii populatiei cu utilaje de noua generatie, autogunoiere si autobasculante, respectand strict graficul de colectare stabilit.

Urmarim sa reducem la minim impactul pe care deseurile il produc asupra noastra- populatie si operatori de salubritate deopotriva. In acest sens, au fost reamenajate platformele de precolectare a deseurilor, cu sprijinul si monitorizarea Primariei Brasov. Majoritatea acestor platforme au fost integrate in peisajul citadin, astfel limitandu-se impactul deseurilor asupra mediului. Incepand cu luna aprilie 2022, a fost adoptat un sistem inovativ pentru efectuarea unei colectari separate a deseurilor municipale, din dorința simplificarii modului de gestionare al acestora și devierii de la depozitare a unei cantități cât mai crescute de deseuri, reducand la minim volumul de deseu rezidual, dar si de a folosi o cantitate cât mai crescuta de materiale reciclabile ca resurse, introducandu-le in noi cicluri de productie.

Punem la dispozitia clientilor nostri diverse tipuri de recipiente destinate deseurilor menajere astfel: