comprest@comprest.ro | sesizari@comprest.ro
Program Casierie Brasov: L-J: 08.00-17.00 | V: 08.00-14.30

Măsuri de prevenție

Comprest dezinfectează boxele de gunoi din cartiere !

În contextul declarării epidemiei de COVID-19, pentru a fi evitată răspândirea virusurilor sau a unor microbi, Comprest SA a luat decizia de a igieniza și dezinfecta boxele de gunoi din zonele pe care le administrează în municipiul Brașov.
Marți dimineață, activitatea a demarat în zona blocurilor de la Piața Dacia, urmând ca zilele viitoare să se ajungă în toate cartierele, unde operează compania brașoveană.
Atât platformele cât și pubelele dar si zona din vecinătatea acestora este practic spălată cu clor, la care se adaugă și substanță dezinfectantă sub formă de praf.
Activitatea de spălarea a platformelor de precolectare și a pubelelor este prevăzută în contractul pe care compania Comprest SA îl are încheiat cu Primăria Brașov, însă în această perioadă activitatea urmeaza să se intensifice și să fie inclusă și partea de dezinfecție.
„ Vrem să prevenim răspândirea virusurilor și a microbilor, astfel că am decis să derulăm mai des operațiunile de igienizare și dezinfecție a rampelor de gunoi.
Sperăm că și brașovenii vor fi mai responsabili și vor lua astfel de măsuri de prevenție păstrând curățenia. De altfel, în această perioadă, derulăm și activități de salubrizare pe toate străzile și zonele verzi pe care le avem în administrare la nivelul municipiului Brașov, în cadrul campaniei derulate în parteneriat cu Primăria Brașov, «Luna Curățeniei»”.

Colectare separatăSocietatea noastră are in derulare contractul " Delegarea prin concesiune a gestiunii activitații de colectare,transport și transfer a deșeurilor municipale in zona 1 Bușteni - Sinaia ,Azuga " nr. 2219/COM/E510/17.11.2016 pe un termen de 8 ani
Societatea Comprest prezinta mai jos programul de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate din activitatea proprie