Categorii
Deszăpezire

DESZĂPEZIRE

Municipiul Brasov se afla sub cod galben de precipitații sub forma de ninsoare pana un data de 05.02.2023. Echipajele operative sunt pe teren și intervin pentru menținerea căilor de rulare în siguranță.

Va reamintim:
Toți șoferii trebuie să își curețe autoturismele de zăpadă înainte de pornirea la drum, să se asigure că au cauciucurile de iarnă montate și îndeplinesc condițiile tehnice pentru accesul pe drumul public. Totodată, este indicat să dispună măsurile necesare pentru adaptarea vitezei de deplasare la traficul în condiții de iarnă.
Pentru deplasările urgente, recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun, ceea ce va facilita descongestionarea traficului și astfel o acționare mai rapidă a echipajelor de deszăpezire.
Privitor la trotuarele din zona imobilului, locuinta personala/spatiilor comerciale vă reamintim că îndepărtarea zăpezii cade in sarcina locatarilor/detinatorilor acestora. Operatorul de deszăpezire intervine în zonele pietonale intens circulate, cu prioritate în zona stațiilor RAT, trecerilor de pietoni, spitale, școli, instituții publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *