Modalitati de plata

Plata folosind un cont online

Pentru utilizarea platformei de vizualizare și plăți facturi este necesară crearea unui cont de client, cu ajutorul căruia vei putea vizualiza istoricul facturilor, dar și a plăților înregistrate pentru serviciile de salubrizare.

Cum creez un cont nou?
  1. Se accesează link-ul: https://client.comprest.ro/.
  2. Se selectează tab-ul ÎNREGISTRARE.
  3. Se introduc datele solicitate: tipul de client(se va selecta din listă), numele, adresa de e-mail, codul de client și numărul de factură (doar numărul acesteia, nu și seria)
  4. Înregistrarea va fi finalizată ulterior bifării acordului GDPR și selectării butonului CREEAZĂ CONT. Contul va putea fi ulterior accesat și modificat din tab-ul LOGIN.

DE RETINUT! Toate conturile și informațiile înregistrate deja pe platforma AQMETER vor fi integrate automat în noua platformă. User-ul folosit până în prezent va rămâne neschimbat, dar pentru finalizarea tranziției este necesară schimbarea parolei folosind link-ul https://client.comprest.ro/., tab-ul LOGIN -> Am uitat parola.

Plata prin transfer bancar
Plata facturilor se poate face in conturile specificate mai jos cu mentionarea codului de utilizator.

COMPREST S.A.
Sediul: Str. Vlad Țepeș nr. 13, Brașov, Jud. Brașov
C.I.F.: RO1095130 R.C. J08/911/1994
Cont Banca Transilvania: RO23 BTRL RONCRT 0295103701
Cont B.C.R. Brașov: RO27 RNCB 0053 0098 0520 0001
Cont B.R.D. Brașov: RO89 BRDE 080SV 0566 0040800
Cont Trezoreria Brașov: RO59 TREZ 1315 069XXX000625
Plata prin PAYPOINT
Plata facturilor pentru serviciile prestate de compania COMPREST se poate face în locațiile PAYPOINT, dar și aplicația PAYPOINT.

Pentru a găsi o locație PAYPOINT, te rugăm să utilizezi site-ul furnizorului de serviciu www.paypoint.ro/locatii, unde poți introduce orașul dorit. Aplicația mobilă PAYPOINT se descarcă de pe Apple Store sau Google Play Store, apoi se urmăresc acești pași:

  1. Creezi un cont nou.
  2. Confirmi adresa de email pentru finalizarea creării contului.
  3. Selectezi furnizorul, scanezi codul de bare de pe factură, introduci informațiile de plată(datele cardului), apoi procesul de plata este finalizat.