Categorii
Deszăpezire

COD PORTOCALIU DE PRECIPITAȚII SUB FORMĂ DE NINSOARE ȘI VISCOL

Mulțumim echipelor ce au depus astăzi eforturi intense, în ciuda codului portocaliu de precipitații sub formă de ninsoare și viscol, și au menținut căile de rulare și trotuarele în siguranță. Acțiunea de deszăpezire a beneficiat de un număr de utilaje peste așteptări, datorită mobilizării echipelor de suport tehnic ce au asigurat posibilitatea suplimentării efectivelor, echipând în timp record utilajele pentru a crește forța de intervenție.

De asemenea, mulțumim și personalului ce a intervenit pentru curățarea manuală a stațiilor RAT, a zonelor de acces în instituții și trecerilor de pietoni.

Apreciem și suportul comunității locale. Întrucât municipiul Brașov este în continuare sub cod portocaliu de precipitații, vă rugăm să vă asigurați că permiteți accesul utilajelor de deszăpezire în trafic, pentru a putea interveni eficient în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că mașinile sunt parcate doar în zonele special amenajate, pentru a nu bloca acțiunea echipajelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *